Produse

Ultimele produse

Cum cumpar ?

Cum cumperi produsele noastre ?


Folosind meniul din stanga, navigati prin categoriile de produse. Odata ce ati gasit produsul care va intereseaza, adaugati-l in cos.

Veti fi directionati in pagina cosului de cumparaturi, unde aveti posibilitatea sa revedeti lista cu produsele cumparate, sa actualizati cantitatea de produse comandate sau sa renuntati la un produs.

Dupa ce aveti toate produsele dorite in cos, puteti finaliza comanda, completand datele d-voastra de contact si modalitatea de livrare.

In functie de informatiile trimise veti fi contactati telefonic de unul dintre operatorii nostri.

Atentie! Daca unele produse sau comenzi se califica pentru mai multe tipuri de reduceri, se poate aplica doar una dintre acestea.


Valoarea minima a coletului trebuie sa fie 10 RON cu TVA inclus, fara taxele de expediere iar costul transportului este suportat de naturo.ro la toate comenzile cu o valoare mai mare de 250 RON.


Comanda telefonica


Telefonand la 0371.231.028 un operator va va prelua comanda, de Luni pana Vineri intre orele 8-22 si in weekend intre orele 8-16.

Metoda de plata este ramburs - plata se face la primirea coletului cu produsele comandate. Comanda se achita la livrarea efectuata de catre agentul serviciului de curierat rapid sau la ridicarea coletului cu produsele  comandate de la oficiul postal de care apartineti.

Folosind aceasta metoda de plata, adresa de livrare trebuie sa fie aceeasi cu adresa de facturare. Livrarea se face cu ajutorul serviciilor de curierat rapid sau a Postei Romane. Astfel avem o durata a expedierii de 1-2 zile lucratoare daca apelati la serviciile de curierat rapid, cu livrarea produselor  la adresa dorita de dumneavoastra. Este ceea ce se cheama "next day delivery" - "door to door delivery". In cazul in care optati pentru serviciile Postei Romane livrarea produselor  dureaza 4-5 zile lucratoare si coletul se ridica de la oficiul postal arondat adresei dumneavoastra din cartea de identitate.


Ambalarea este discreta ?


Da, tinem cont de acest lucru. Va vom trimite produsele in niste cutii destul de solide care vor ajunge nevatamate la dumneavoastra, prin posta sau curier rapid. Cutia este simpla, de culoare maro, iar pe aceasta vor fi inscriptionate numai numele si adresa dumneavoastra si datele firmei noastre. Toate acestea, pe o simpla eticheta atasata pe cutia de carton.
Nimic nu va trada natura continutului acestora.


Care este politica de returnare ?


Ordonantei nr. 130 din 31 august 2000 completata prin legea nr. 51 din 21 ianuarie 2003 pentru aprobarea ordonantei Guvernului nr. 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanta:

Clientul are dreptul de a notifica in scris 3X Media International S.R.L., detinatorul site-ului www.naturo.ro, ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului, prin returnarea in acest termen a produsului cumparat in ambalajul original, cu toate accesoriile si fara sa prezinte nici o urma de deteriorare sau uzura, clientul suportand cheltuielile de expeditie conform legilor romanesti.

Returnarea se poate face doar pentru produsele noi ce nu au suferit nici un fel de modificari, si care includ toate accesoriile si ambalaje originale.

Acest drept nu poate fi invocat in cazul produselor ridicate de la sediul nostru sau a celor livrate direct de personalul nostru catre client.

Adresa de returnare este: S.C. 3X Media International S.R.L. - Sos. Dobroesti, Nr. 7, Bl. 2, Ap. 3, Sector 2, Bucuresti.

Contravaloarea produselor va fi restituita integral, fara insa a calcula eventualele comisioane ce ar putea decurge din tranzactii bancare. Timpul estimat pentru returnarea contravalorii produselor este de 30 de zile, insa in cele mai multe cazuri, aceasta tranzactie se poate reduce la doar cateva zile.

ATENTIE! Nu primim coletele pentru schimb de produse sau retur a caror plata de transport nu a fost efectuata de expeditor! Nu primim colete cu ramburs! Clientul este responsabil pentru deteriorarea sau pierderea produsului in urma transportului de schimb sau returnare de produse catre 3X Media International S.R.L.

Conform legislatiei in vigoare, renuntarea la cumparare este aplicabila doar clientilor persoane fizice.