Produse

Ultimele produse

Ulei de Avocado crud

Pret: 19 RON (TVA inclus)

IN STOC

Coletul ajunge pana joi

Cod Produs: CP5514

Uleiul crud de avocado hidrateaza, catifeleaza si regenereaza pielea uscata si pielea in curs de imbatranire. Delicat cu pielea sensibila. Eficient in regenerarea parului uscat si deteriorat.

Adauga in cos

Telefon vanzari:  0371.231.028
(Luni-Vineri: 8-22)   
(Weekend: 8-16)   
   
 

Descriere

INCI: Persea gratissima oil

Avocado este fructul arborelui cu acelasi nume (Persea gratissima) din familiei lauracee, originar din Mexic si Guatemala. Pulpa fructului contine de la 5% pana la 30 % ulei.

Pentru proprietatile sale emoliente, antibacteriene, cicatrizante, hidratante si antirid, uleiul de avocado este utilizat in industria cosmetica pentru ingrijirea pielii, parului si a unghiilor .

O sursa bogata de vitamina A si D, uleiul de avocado este usor absorbit de piele si hidrateaza in profunzime, fiind recomandat ca un ingredient de baza in produsele pentru ingrijirea pielii mature sau uscate. Este bogat in lecitina, vitaminele A, B, D, E, H si K, acid palmitic, contine acizi grasi saturati si mononesaturati.

Benefic pentru toate tipurile de par, in special cel deteriorat si vopsit, este un tratament simplu, bogat in nutrientii necesari parului matasos, ce confera o stralucire naturala.

Metoda de obtinere prin presare mecanica.

Tara de origine: Franta

Indicatii:

  • hidrateaza orice tip de ten si previne imbatranirea lui
  • este recomandat pentru zona sensibila din jurul ochilor, atenueaza si combate ridurile
  • restabileste elasticitatea pielii in celulita si atenueaza vergeturile
  • restabileste rapid omogenitatea si integritatea pielii in leziuni minore, iritatii, sau deshidratare
  • desi poate fi folosit in mod regulat pentru ingrijirea cotidiana, si pentru toate tipurile de par, el este in mod deosebit recomandat pentru persoanele cu diverse probleme de par si scalp: caderea parului, matreata, par tratat si vopsit chimic, fie de par subtire, tern, lipsit de stralucire
  • este un remediu excelent pentru bataturi
  • amelioreaza diverse probleme dermatologice cum ar fi psoriazisul, acneea, dermatita
  • intarireste si stimuleaza cresterea unghiilor, combate inflamatia de la radacina unghiilor
  • foarte recomandat in ingrijirea pielii sensibile a copiilor
  • ajuta in probleme de gingivita, gingivoragie, sau parodontoza

Avocado este fructul arborelui cu acelasi nume (Persea gratissima) din familiei lauracee, originar din Mexic si Guatemala. Pulpa fructului contine de la 5% pana la 30 % ulei. Pentru proprietatile sale emoliente, antibacteriene, cicatrizante, hidratante si antirid, uleiul de avocado este utilizat in industria cosmetica pentru ingrijirea pielii, parului si a unghiilor .O sursa bogata de vitamina A si D, uleiul de avocado este usor absorbit de piele si hidrateaza in profunzime, fiind recomandat ca un ingredient de baza in rodusele pentru ingrijirea pielii mature sau uscate.Benefic pentru toate tipurile de par, in special cel deteriorat si vopsit, este un tratament simplu, bogat in nutrientii necesari parului matasos, ce confera o stralucire naturala.


Utilizare:

Pentru fata si corp :Se aplica prin pulverizare pe fata proaspat curatata, tinand ochii inchisi. Se maseaza usor si se lasa pana cand uleiul este complet absorbit de ten. Se foloseste la masaj lejer sau aplicatii locale pentru corp, fiind o baza neutra pentru combinarea cu diverse uleiuri esentiale.


Pentru par: Ca masca, aplicati-l pe toata suprafata parului si lasati-l sa actioneze cateva minute inainte de spalare. Samponati si clatiti. De asemnea puteti adauga 5-7 ml ulei de avocado la 100ml sampon sau balsam de par.

Pentru parul uscat si deteriorat, aplicati putin ulei pe varfuri.


Prezentare: Flacon plastic cu pulverizator:

Volum: 100 ml





Retete Cosmetice in care poate fi utilizat acest produs

Uleiuri speciale pentru ten normal si mixt

Amestec de uleiuri speciale ce au grija de piele si o hidrateaza [...]

Adauga opinie